HTML

Ismét mindenki fehér lesz Budapesten

2009.03.12. 08:35 méz

A tavalyi sikeres debütálást követően május 16-án ismét Budapestre érkezik a világ leglátványosabbnak tartott holland partysorozata, a Sensation White. A "Fehér Óceán" nevű csaknem nyolcórás showműsor-ban egy 80 méteres, óceánt idéző színpad látványvilága tárul a fehér ruhába öltözött nézők elé. A közönséget a Papp László Budapest Sportarénában este nyolc órától várja a fehér varázslat - tájékoztatták szerkesztőségünket a hazi szervezők.

 
A Sensation White csapata tizennégy kamionnal érkezik májusban Budapestre. Három nap alatt hetven munkás rakja össze a vízi világot idéző díszletelemeket. A hollandok huszonnégy hatalmas zátonyt telepítenek a Sportarénában, ahol szökőkutak ontják majd a vizet. Emellett 200 mozgó lámpát, 16 darab hatméteres medúzát, több mint száz különleges hang-kabint és lézerrendszert helyeznek el a helyszínen. Mindezt két kilométernyi kábellel kötik össze.

A "Fehér Óceán"-t először tavaly júliusban, Amszterdamban mutatták be. Egy-egy buli alkalmával sok ezer, fehér ingbe vagy pólóba és nadrágba öltözött ember bulizik egy hatalmas térben. Tavaly olyan világsztár dj-k játszottak Budapesten, mint Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand és Paul Oakenfold.

Ebben az évben kilenc városban mutatja be a holland csapat a fehér varázslatot. A "Fehér Óceán" nevű show Chile és Belgium után érkezik Budapestre. Egy budapesti belépő ára 14 ezer 900 forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr93997233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása