HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Budapesten divat az utcán szexelni!

2009.03.07. 09:20 méz

Döbbenet! Pornót forgattak Boráros téri hajóállomásnál!

Budapest többek között arról is híres, hogy olyan pornófilmek keringenek az interneten, melyeket a város egyik pontján, nyilvánosan forgattak le és tettek közzé. A felnőtt filmek akár csalogathatják is a turistákat!
 

Szexuális aktus a Hősök terén fényes nappal, szado-mazo pornó az Andrássy úton, orális szex a Gellérthegyen. Megtaláltuk az egyik pornófilmes céget, Christian Christof rendező épp Amerikában forgat, így csak barátnőjét értük el telefonon.

A budapesti Hősök tere szintén kedvelt célpontja a szexfilmek készítőinek, hamar leforgatják itt a jeleneteket A barátom nemcsak Budapesten, hanem más városokban is készít ilyen filmeket – ismerte el a neve elhallgatását kérő nő.
 
Hazánk pornókirálya, Kovi ezekre a filmekre nagy felháborodással reagált, és azt mondta, hogy szomorú, hogy megtörténhet, bezzeg New Yorkban ez elő sem fordulhatna hisz azonnal bevinnék őket a rendőrök.

A pornórendező szerint ez a műfaj nem való az utcára, és szigorúbban kellene bűntetni. Demszky Gábor főpolgármesternél sem aratott sikert Christian Christof munkássága. 

- " Nemcsak a jó ízlést sérti, de balesetveszélyes is, ha eltereli a volán mögött ülő sofőrök figyelmét." - vélekedett a főpolgármester. 

Demszky úgy tudja, az utcai pornó nem magyar sajátosság, sőt! 

- "Sajnos már iskolában, múzeumban is készültek ilyen felvételek. Ha fővárosi tulajdonú intézményről van szó, azonnal feljelentést teszünk. Ha valaki ilyet lát az utcán, akkor közszeméremsértés miatt jelentheti a rendőrségnél."

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr3986785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása