HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Tüntetés a nőket ért erőszak ellen a fővárosban

2009.03.08. 18:20 méz

Demonstrációt tartott a NANE Egyesület, a Patent Egyesület és a Stop-Férfierőszak Projekt Budapesten a Blaha Lujza téren, hogy a nemzetközi nőnapon felhívják a figyelmet a nők elleni erőszakra.

Benkő Fruzsina, a PATENT Egyesület munkatársa a tüntetésen elmondta, hogy minden nőnapon megszervezik a demonstrációt és sikeresnek tekintik az akciót, mert a nők elleni erőszak kérdésével a társadalom, a szakmai fórumok és a döntéshozók egyaránt egyre többet foglalkoznak.

A tüntetésen a három civil szervezet munkatársai prospektusokat osztogattak a járókelőknek a nőkkel kapcsolatos erőszak formáiról, prostitúcióról, illetve piros bábukkal jelképezték azokat a nőket, akik családon belüli, vagy egyéb erőszak áldozatai lettek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr21989662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása