HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Budapest a legbüdösebb, Románia a legkoszosabb

2009.01.22. 18:31 méz

Az Ongo.hu nagyszabású felmérést végzett tavaly év végén az utazók körében legeknek tartott országokról és településekről. A szavazás komoly visszhangot kapott, hiszen 10 ezernél is többen klikkeltek kedvenceikre vagy éppen utálatuk/csalódásuk tárgyára, amelynek eredményeképpen számos meglepő és elgondolkodtató sorrend alakult ki.

A szavazás alapján kiderült többek közt, hogy talán nekünk mégiscsak a Balaton a riviéra, és hogy a legélhetőbb országot nem feltétlenül pálmafás tengerpart jellemzi. A gulyás felülkerekedett a pizzán, és nem mindegy, hogy az Adria melyik oldalán nyaralunk. Egyes szomszédainkkal nem a legfelhőtlenebb a viszony, viszont a görög-magyar barátság vitathatatlan. És míg itthon élnek a legjobb nők, a hazai férfiaknak még lenne mit tanulniuk. A kétfordulós játék során a legtöbb szavazatot messze a magyar nők kapták, akiket az ongósok egyértelműen a legszebbnek tartanak. A voksok számát tekintve azonban a második helyen Budapest végzett, méghozzá a legkoszosabb kategóriában… úgy tűnik, hiába a kutyapiszok elleni kampány, a városban élő állatok anyagcseréje, no meg gazdáik hozzáállása, a graffitisek lobbytevékenysége és a hajléktalanok jelenléte aktív véleménynyilvánításra késztette az ongosokat.

A szavazás végeredménye

Magyarország legtisztább települése: Hévíz
Magyarország legkoszosabb települése: Budapest
Az a magyarországi település, ahova a legtöbben bármikor elköltöznének: Szentendre
Az az ország, ahol a legszívesebben élnének: Svájc
A legízletesebb nemzeti konyha: magyar
Az az ország, ahol a legsegítőkészebbek a helyiek: Görögország
Az az ország, ahol a legbarátságtalanabbak a helyiek: Szlovákia
Az az ország, ahol a legjobb a közlekedés: Németország
A legtisztább ország: Ausztria
A legkoszosabb ország: Románia
Az az ország, ahol a legszebb nők vannak: Magyarország
Az az ország, ahol a legjobb pasik vannak: Olaszország
Az az ország, ami csalódást okozott: Szlovákia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr5896121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása