HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Újabb bankot raboltak ki Budapesten

2009.01.28. 21:16 méz

Újabb bankot raboltak ki Budapesten szerda délelőtt, ezúttal egy Váci úti bevásárlóközpontban lévő bankfiókot fosztott ki ismeretlen elkövető. Szakmai egyeztetésre hívta a bankszövetséget az országos rendőrfőkapitány. Ismét megkísérelt rabolni a szombathelyi férfi.

Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta, hogy a 30 év körüli, baseballsapkát és napszemüveget viselő férfi feltehetően fegyverrel követelt pénzt a bank alkalmazottaitól. A rabló a kapott összeggel gyalogosan menekült el a helyszínről. A bűncselekmény során lövés nem dördült el, személyi sérülés nem történt.

Az MTI-nek a helyszínről származó információja szerint az Unicreditnek a Duna Plazában lévő bankfiókját szalaggal lezárták, de a bevásárlóközpont forgalmát semmi nem zavarja. A helyszínelés jelenleg is tart. Pár órával korábban egy férfi az Eurocenterben rabolt ki egy pénzszállítót; a rendőrség egyelőre nem tudott információval szolgálni arról, van-e összefüggés a két rablás között.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr54909163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása