HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Világszínvonalú élményvilág - Aquaworld Budapest, Ramada Resort Budapest

2009.01.30. 15:33 méz

Budapesten a megyeri híd pesti hídfőjénél 2008 december elején nyílt meg hazánk legnagyobb aquaparkja a Aquaworld Vízibirodalom. A létesítmény színvonalát és méreteit tekintve Közép-Európában is egyedülálló. A nyitás utáni tapasztalatokról és a tervekről kérdeztük Kelecsényi Ágnes marketing- és értékesítési igazgatót. [élményfürdő, aquapark, Budapest aquapark, Budapest élményfürdő, hullámmedence, szörfmedence, vízi élmények, vízi birodalom, Budapest szauna, Budapest wellness, konferencia szálloda, wellness szálloda, Budapest wellness szálloda, Budapest konferencia szálloda]

Nagy várakozás és felfokozott izgalom előzte meg a nyitását. Másfél hónap távlatából mik a tapasztalatok, milyenek a visszajelzések?

A visszajelzések és tapasztalatok egyértelműen mondhatom, hogy nagyon pozitívak. Ha a szállodát nézem, már decemberben több konferenciának, rendezvénynek adtunk otthont és bizony a januári hónap is tele van nagy konferenciákkal. Szilveszterkor több, mint 400 ember ünnepelte velünk az Új Évet. Családi csomagajánlatainkat, amit természetesen Aquaworld belépéssel kombinálunk szintén közkedveltek lettek, elsősorban a magyar nagyközönség körében, de most már beszámolhatok arról is, hogy egyre többen keresnek meg minket külföldről is. Az Aquaworld tekintetében az ünnepi időszak teljes csúcs volt. Szinte két héten keresztül minden nap sokszor egy órás várakozással lehetett csak bejutni a Vízibirodalomba.

A szolgáltatások és a méretek alapján egyedül az Amszterdamban működő hasonló létesítményhez mérhető, így szinte adott, hogy Budapest meghatározó külföldi, valamint belföldi turisztikai célpontjává váljon. A fedett vízi élménypark egész évben fogadni tudja a kikapcsolódásra vágyókat, milyen szórakozási lehetőségekre számíthatnak az ide látogatók?

Korra és nemre való tekintet nélkül itt tényleg mindenki megtalálja a számára izgalmas szórakozást. Az apróságoknak külön gyerekvilágot alakítottunk ki, ahol nem csupán gyermekmedence és csúszdák, hanem egy nagy játszóház animátorokkal és külön gyermek mosdó és pelenkázó is várja őket. Nagyon közkedvelt lett a gyermek bankett termünk, ahol születésnapi zsúrok megszervezését vállaljuk. A tizenévesek és a fiatalság elsősorban a 6 óriáscsúszda adrenalinszintet növelő élményét keresik, de nagyon közkedvelt a szörfmedencénk is a sportos vendégek körében. Itt külön insrtuktor segítségével ismerkedhetnek a szörfözés rejtelmeivel. A nyugalomra vágyók pedig a szaunavilág, összesen 10 különböző szauna, gőzkabin, jégbarlang stb között relaxálódhat. Az élménymedencék és a jacuzzik szintén az ellazulást segítik, az óriás hullámmedence pedig mindenkinek külön élmény. Van egy 25 méteres úszómedencénk is és reggelnte 6 óra és 9.30 között úszójegyeket lehet váltani, amikor kifejezetten csak az úszómedence és egy, vagy két szauna használható. Most már 6 hét távlatából mondhatjuk, hogy egy masszív törzsközönség alakult ki.

Elegancia, meleg színek, letisztult formák jellemzik a négycsillag superior konferencia- és wellness szállodát. Milyen egyedülálló szolgáltatásokat biztosít a Ramada Resort Budapest Szálloda?

Ki sem kell tennie a lábát! Ezt hirdetjük a vendégeinknek és azt hiszem joggal. Az egész szálloda területén ingyenes WiFi van, a szállodai Oriental Spa központban medencék, szaunavilág, fitneszterem, squash- pályák, ping-pong asztal, masszázs és relaxáló fürdők, valamint kozmetika, fodrászat és manikűr pedikűr is található. Akinek ez még mind nem elég, akkor közvetlenül az Oriental Spa-ból átmehetnek a nyüzsgő Aquaworld-be. A szállodában számos étterem és bár mellett még egy kis szórakoztató központot is kialakítottunk: bár, billiárd asztalok (külön gyerek biliárd asztal), darts, kártyázási és sakkozási lehetőségek, moziszoba, valamint egy nagy, gondosan kialakított játszóház is található.

Az impozáns szállodához közel 1000 fős modern konferencia-központ tartozik. Milyen technikai és kényelmi felszereltséggel biztosítják a konferenciák, rendezvények, kiállítások lebonyolítását?

A szálloda konferencia lehetőségei szintén páratlanok, hogy ezt az érdeklődés is mutatja. Valamennyi konferenciatermünk nappali megvilágítású, és nagy méretű teraszokra közvetlen kijárást biztosítanka, valamint minden modern technika beépített. Ami a legvonzóbb, hogy szinte minden fal mobil, pillanatokon belül tudunk akár 15 szekciótermet is kialakítani, vagy egy nagy 550 fős plenáris termet, vagy helszínt kiállítások, nagy ültetett vacsorák megszervezésére.

A létesítmény összértéke mintegy 17 milliárd forint, így a hazai ingatlanfejlesztések között az Aquaworld Budapest projekt egyértelműen a nagyberuházások kategóriájába tartozik. Milyen megtérüléssel és átlagosan milyen kihasználtsággal lehet számolni a komplexum esetében?

15 éve megtérüléssel számolhatunk és az Aquaworld esetében éves szinten több, mint 400.000 emberre számíthatunk. A szállodában az első évben éves szinten kb. 50-60 % foglaltság realizálható, ami a következő években minden bizonnyal további növekedést fog mutatni.

A vendégek számíthatnak-e szezonálisan családi vagy egyéb kedvezményekre? Felhasználhatóak-e az üdülési csekkek?

Természetesen! Az Aquaworldben most indítjuk a Családi napok kedvezményeket, amelyek hétfőn és szerdán napközben a családok számára egy kifejezetten kedvezményes árat biztosít. A téli hónapolra elindult a Szuper Téli Akciónk, itt két éjszaka szállás áráért 3 éjszakát kaphatnak a vendégek és korlátlan Aquaworld belépőt. Február hónapban, pedig a Valentin napi csomagunk került kialakításra pezsgő bekészítéssel, relaxáló masszázzsal és szintén Aquaworld belépéssel együtt.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr33912581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása