HTML

Operabál vs utcabál...

2009.02.21. 11:37 méz

Szombaton rendezik meg a 14. Budapesti Operabált az idén 125 éves Magyar Állami Operaházban. Az 56 nyitótáncospár az Aida bevonulási indulójára érkezik a terembe, majd Strauss Bécsi Vér című operettjének egyik keringőjére táncol.
 

A rendezvény sztárvendége Franco Nero olasz filmszínész, aki számos magyar alkotásban, legutóbb Almási Tamás Mário, a varázsló című filmjében szerepelt. A rendezők közlése szerint az eseményen a korábbiaknál nagyobb szerepet kap az elesettekkel való szolidaritás és a jótékonykodás.

Az Operabál ellenzői a rendezvénnyel egy időben utcabált szerveznek azzal a céllal, hogy felhívják a közvélemény figyelmét a társadalmi igazságtalanságokra.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr54956301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.22. 10:54:35

Operabál, idiótákAz Operabálról - a rendezvény jellegéből adódóan - sok újat nem tudnánk írni, így ajánljuk tavalyi, Hülyék gyülekezete c. írásunkat, mely - érzésünk szerint - nem veszített aktualitásából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása