HTML

Budapest 24/7

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Ma 10 órától őrület várható Madonna miatt Budapesten! - megrohamozzák az emberek a pénztárakat?

2009.02.20. 11:41 méz

Idén nyáron Magyarországon is fellép Madonna, akinek koncertjére már gőzerőkkel készülnek a szervezők is, s péntek 10 órától már indul a jegyárusítás.

Madonna turné felszerelése több mint 70 kamionnal érkezik Magyarországra az augusztus 22-i koncertjére. A díva turnéja kifejezetten stadionokra lett tervezve, tehát az előírt méretek kapcsán nálunk csak a Népstadiontól felfelé lehet számolni helyszínnel. A Népstadion ellenben szinte egész nyáron foglalt különböző sportrendezvények miatt, másfelől a felső tribün már életveszélyes, így maximum 40 ezer fő a kapacitása.
 
A Kincsem Parkba 70 ezer ember fér el kényelmesen, ugyanazt a kiszolgálást tudja nyújtani, mint a Népstadion, ám a közel fele akkora kapacitású helyen nagyjából dupla jegyárakat kellett volna alkalmazni a koncert kapcsán. Emiatt esett a választás a Kincsem Parkra.

"A Kincsem Park lelátóit használjuk, itt lesznek az ülő szektorok. Az állószektorok és maga a színpad nem a lóversenypálya körvonalában, hanem annak közepén, az általánosságban nem használt területen lesz. Természetesen a koncert után teljes állag-visszaállítási munkákat is végzünk. A színpad maga 400 négyzetméter, de a kivetítőkkel és a hangfalakkal együtt közel 100 méter széles lesz, és középen egy kifutó benyúlik a közönség közé"

A legolcsóbb jegy 15.000 Ft-ba kerül majd, de 35 ezerért is vehetünk majd belépőt. Aki viszont VIP jegyet szeretne, annak 110 ezret kell kifizetni a kiváltságért.

Like an Icon by danorbit..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bp24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr75954545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása